Hazánkban több mint 10.000 kerékpárt lopnak el évente...

A TÖBBSÉGÜKET lépcsőházakból, társasházakból…

MNS VÉDELEM KFT. - PROFESSZIONÁLIS KAMERARENDSZEREK TELEPÍTÉSE ÉS ÜZEMELTETÉSE

II. rész

A professzionális kamerarendszer előnyei:

Visszatartó erejű

Sokszor már a kamera látványa is visszatartja az elkövetőket a kerékpárlopástól. Ők lopni szeretnek és nem lebukni, ezért egyszerűen továbbállnak, és keresnek egy könnyebb “prédát”. 

Miért hagyná, hogy ezek a tolvajok zavartalanul tegyék a dolgukat?

Visszakövethető

Nincsen több sötétben való tapogatózás. A felvétel bármikor visszakereshető, bizonyítási eljárásban felhasználható. Itt az ideje, hogy az Ön által kezelt társasházban is rend legyen!

A mi professzionális kamerarendszerünktől egy elkövető sincsen biztonságban!

24 órás védelmet nyújt

A kamerarendszer a portással ellentétben sosem alszik, nem kér fizetést, mindössze egy minimális havidíja van, és ezért cserébe fáradhatatlanul és  folyamatosan felügyeli a lépcsőházban, társasházban történő dolgokat. Ráadásul az emlékezete sem csal, hiszen bármikor visszanézhetőek a felvételek!

Gyorsan megtérülő befektetés

A megállapodás után akár néhány nap alatt kiépíthető a teljes rendszer, de még a komplexebb kamerarendszer kiépítése is alig egy hetet vesz igénybe. És miért térül meg gyorsan? Mert a lehetséges káresemények összegének a töredékéért biztosítható a társasház, lépcsőház teljes körű védelme/felügyelete.

Évek óta terveztük a ház kamerákkal való felszerelését. Több szakértőt is megkérdeztünk, de végül az MNS-re esett a választásunk. Már az nagyon szimpatikus volt bennük, hogy a közgyűlésen nem meggyőzni akarták a lakóimat, hanem elmondták a beruházás előnyeit, és a költségeit, és rájuk bízták a döntést. Azóta a kamerarendszer hiba nélkül üzemel, és mindenki nagyobb biztonságban érzi magát.
H. Erika
közösképviselő (VII. kerület)

Több mint 400 kamerarendszer-telepítés szakértelmével és tapasztalatával...

AVAGY...

Pillanatképek arról, ahogyan dolgozunk...

Miért válasszon minket?

 • 100%-os összhang a mindenkori törvényi szabályozással
 • 100%-ban körültekintő kivitelezés
 • 100% kivetelezés és üzemeltetés
 • 100%-ban hatékony megoldás

Háromszor futottunk neki 3 különböző céggel a kamerarendszer kiépítésének. Az MNS Védelem az első kettő nekifutás rossz tapasztalata miatt, nem a legjobb pozícióból indult, de már a közgyűlésen látták a lakók, hogy végre olyan cég áll velük szemben, akik valóban képesek is megvalósítani azt, amiről beszélnek. A lakók jóváhagyása után pár nap alatt megtörtént a kivitelezés, és mindenki sokkal nyugodtabb.
M. István
Közösképviselő (XI. kerület)

BIZTONSÁG ÉS FELÜGYELET 24 ÓRÁBAN

Biztonságos lépcsőház

Professzionális üzemeltetés

Cégünk nemcsak a kamerarendszerek kivitelezéséhez, hanem üzemeltetéséhez is ért. Ennek köszönhetően Budapesten jelenleg is több mint 300 társasházzal állunk szerződésben, és biztosítjuk számukra a teljes felügyeletet.


Éveken át ellenálltunk a kamerarendszernek, mert nem hittünk benne. A lopások száma viszont olyan mértéket öltött, amelyet már nem nézhettünk tétlenül. A kamerarendszer segítségével már egy biciklilopást is sikeresen fel tudtunk göngyölíteni. Nem csak a tettes lett meg, hanem a bicikli is visszakerült a tulajdonosához.
K. Károly
lakó - VIII. kerület
[CP_CALCULATED_FIELDS id="1"]
 • VISSZATARTÓ EREJŰ
 • VISSZAKÖVETHETŐ
 • GYORSAN MEGTÉRÜLŐ KIVITELEZÉS
 • 24 ÓRÁS FELÜGYELET
 • TÖRVÉNYSZERŰ
 • BIZTONSÁGOS
 • HATÉKONY
Akár már 3-400 ezer forintért biztosítható egy társasház felügyelete. Ez egy húsz lakásos társasháznál havi szinten nagyjából mindössze 2000 forint költséget jelent egy éven keresztül! Az üzemeltetés ennek pedig a töredéke! Ezek után még kérdés, hogy a lakóknak van az éjjel-nappal biztonságot nyújtó, visszatartó erejű kamerarendszerre?

Az Ön által kezelt társasháznak is szüksége lenne professzionális kamerarendszerre? Akkor kérjük, hogy adja meg adatait, és napokon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

*A kapcsolatfelvétel semmilyen kötelezettséggel nem jár.