Már egy ideje kamerák ügyelnek a biztonságára?

Kíváncsi rá, hogy vajon tényleg jól működnek-e?

Ez az, ami azonnal kiderül a felülvizsgálat alkalmával. De mit tartalmaz egy felülvizsgálat? És miért van egyáltalán szükség az ellenőrzésre?

A műszaki berendezések működését időnként ellenőrizni kell. A megelőzés mindig jobb választás, mint az utólagos javítás. Különösen igaz ez a biztonsági kamerákra, hiszen a felmerülő javítási költségeken túl egy esetleges meghibásodással pótolhatatlan felvételeket, bizonyítékokat is veszíthetünk.

Ha például beporosodik, vagy az időjárás viszontagságai miatt gyorsabban elavul és tönkremegy, már nem tudja megfelelően ellátni a feladatát. De egyszerű karbantartással, nagyobb biztonsággal, hosszú távon, hatékonyabban üzemeltethető.

A Kamera kontroll a már meglévő vagyonvédelmi rendszer karbantartását, felülvizsgálatát jelenti, melyet a hírlevélre történő feliratkozásért cserébe MOST díjmentesen biztosítunk Önnek.

Mit tartalmaz?

  1. A megfigyelő rendszer felülvizsgálata, állapotának felmérése.
  2. Írásos dokumentáció az állapotfelmérésről:amiből kiderül, hogy a rendszer funkciójának megfelelően működik-e. Továbbá tartalmaz egy szakmai javaslatot arra vonatkozóan, hogy milyen karbantartási feladatokat ajánlatos elvégezni a jövőben.
  3. Tapasztalatok szerint az állapotfelmérés után a lakók megnyugtatása garantált. Hiszen megkönnyebbülés tudni, hogyha a rendszer jól működik, de megnyugtató tudat az is, ha kiderül, hogy szervizelésre szorul, és még idejében orvosolni lehet a problémát.

+1 Ingyenes helyszínre történő kiszállás, az Ön által megjelölt időpontban.

 

Mi a teendője, ha úgy ítéli meg, hogy a

Kamera kontroll Önnek is jól jönne?

Nem kell mást tennie, mint jelezni feliratkozási szándékát az alábbi űrlapon. Kollegáink a következő 3 munkanapon belül felhívják Önt, és időpontot egyeztetnek az állapotfelméréshez.

Igen, én is igényt tartok a Kamera kontrollra, feliratkozok a hírlevélre*:

Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*