Tudta Ön, hogy kamerarendszerek üzemeltetése esetében kötelező az adatvédelmi tájékoztató és az adatvédelmi nyilvántartásba vétel?

Hogyan előzheti meg a bírságot?

Jogbiztonság Csomag rendkívül alacsony áron!

A MNS Védelem Kft. nem csak a kamerarendszerek által nyújtott biztonságáról és nyugalmáról gondoskodik, de a jogszabályi változásoknak is segít eleget tenni. Jogbiztonság Csomagunk leveszi az Ön válláról az összes terhet, ami egy kamerarendszer üzemeltetésével jár, így Önnek több ideje marad más teendőinek elintézésére, családjára. Az alábbiakkal segítünk Önnek, ha megrendeli Jogbiztonság csomagunkat:

 1. Adatvédelmi Szabályzat
  Szakképzett és hozzáértő kollégáink elkészítik az Adatvédelmi Szabályzatot a már meglévő, vagy az újonnan kiépítésre kerülő kamerarendszerekhez.
 1. Munkavállalók tájékoztatása
  Elkészítjük a Munkatörvény előírásainak megfelelő tájékoztatót a munkavállalók részére, a kamerafelvétel által keletkezett személyes adatok kezelésére, megelőzve esetleges munkaügyi pereket.
 1. Bejelentési kötelezettség
  Elvégezzük a bejelentéssel kapcsolatos teendőket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság felé
 1. Hivatásos, megbízott adatkezelő – minimális költség a bírsághoz képest!
  Vállaljuk az adatkezelői teendők teljes ellátását. Ehhez a tevékenységhez minden engedéllyel és szakképesítéssel rendelkezünk.
 2. Diszpécser szolgálatunk a nap 24 órájában fogadja az adatkezeléssel, adatmentéssel kapcsolatos hívásokat és megteszi a szükséges intézkedéseket.

 

Rendelje meg Jogbiztonság csomagunkat és mi levesszük az adatvédelmi előírások teljesítésének gondját a válláról, így időt, pénzt és energiát takarítunk meg Önnek!

Hogyan kerülheti el biztosan a bírságokat?

Minden további késlekedés annak az esélyét növeli, hogy nem megfelelő adatkezelés miatt, a Hatóság súlyos bírsággal sújthatja vállalkozását. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy elkerülje a pénzbírságot!

Rendelje meg szolgáltatásunkat most, melyre pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Ha megrendeli a Jogbiztonság Csomagot, és betartja az abban foglaltakat, majd ezek után Önnek mégis adatvédelmi problémája adódna, akkor 100%-ban visszatérítjük Önnek a megrendelt szolgáltatás árát.

 

garancia

Éljen a lehetőséggel, rendelje meg szolgáltatásunkat még ma!

Kérjen teljeskörű, díjmentes tájékoztatást Kollegáinktól! Hívjon minket, vagy töltse ki a lap alján található űrlapot, és munkatársaink 48 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot, és részletes tájékoztatást adunk minden felmerülő kérdésével kapcsolatban!

Töltse ki most az űrlapot!

 

E-mail cím:*
Név:
Telefonszám: