Vigyázzon értékeire!

A strandolok, általában úgy gondolják, a legtöbb, amit tehetnek, hogy egy nagy törülközővel letakarják holmijukat a füvön.

LOPIDe vajon feltűnik- e bárkinek is, ha pár perc múlva nem a tulajdonos pakolászik fütyörészve a csomagok között?

Hogy egy fürdőzéssel töltött nap kellemetlensége maximum a leégés legyen, strandolóknak nem árt nyitott szemmel járni.

Bár a medence partján töltött órák célja a pihenés, mégsem hunyhatunk szemet a látszólag céltalanul lézengő, gyanús személyek fölött. Utólag szinte lehetetlen elkapni a tolvajokat, a telefonok a használt készülékek boltjában végzik, a megkárosítottak pedig több órát bosszankodhatnak az okmány-irodában, mire minden iratukat pótolni tudják.

Át kell gondolni, mit viszünk magunkkal, amikor strandra készülünk

Pár órát ki lehet bírni a legdrágább iphone és tablet nélkül is.

STRANDNem feltétlenül van szükség több tízezer forintra és bankkártyára. Sajnos előfordult már, hogy egy fürdőzőtől úgy lopták el autójának slusszkulcsát és a forgalmi engedélyt is, hogy tömegközlekedéssel érkezett.

Így nemcsak azon idegeskedett, hogy pótolnia kell azokat, hanem az sem volt biztos, hogy autója még a ház előtt parkol, mire hazaér.

Ha valami véletlen folytán mégis nálunk marad bármilyen nagyobb érték, akkor majdnem minden strandon van tároló, ahol megőrzik és felelősséget vállalnak értékeinkért. Nem szabad engedni a „velünk úgysem történik ilyen” meggyőződésnek.

Sajnos nem szokás szóba elegyedni idegenekkel, pedig, ha szóba elegyedünk a szomszéd törülközőn tanyázó, mellettünk labdázó családdal, és kölcsönösen odafigyelünk egymás holmijára, máris nyugodtabban telik a nap.

HASZNOS MEGOLDÁS A SAJÁT STRANDSZÉF

széfÉrtékeink tárolására megoldás a saját strandszéf, melyben biztonsággal tárolhatjuk az értékeinket. Az elemmel működő széf zárható és egy biztonsági kábellel egy nagyobb tárgyhoz, például egy napozóágyhoz rögzíthető. Ha a széfet feszegetni kezdik vagy akár csak egy kicsit is elmozdítják  helyéről, azonnal 110 decibellel jelez a beépített riasztó, így a tolvaj rögtön lelepleződik.

A strandszéfet nemzetközi webáruházakból lehet beszerezni, az ára 50 dollár, vagyis nagyjából 11 400 forint.

 

Sajnos mindenki könnyedén lehet áldozat, a tolvajok ellen nehéz védekeznünk. De ha megfogadja fent említett jó tanácsainkat, elkerülheti a bosszúságot.

Üdvözlettel:

MNS Védelem Kft csapata

2018-12-03T14:58:48+00:00

Hova küldhetjük a PDF-et?

1 percen belül küldjük az anyagot (teljesen díjmentesen)