Tisztelt Szállodavezető!

 

Tudta Ön, hogy a Hotelekben működő kamerarendszerek esetében kötelező az adatvédelmi tájékoztató és az adatvédelmi nyilvántartásba vétel?

 

Ön is tárol adatokat megrendelőiről?

Betartja Ön az adatkezelési szabályokat?

Rendelkezik Ön adatvédelmi nyilatkozattal?

Bejelentkezett már az adatvédelmi nyilvántartásba?

 

Ha a fenti kérdésekre mind IGEN a válasz, Ön a legnagyobb biztonságban van.

Ha viszont nincs megnyugtató válasza, kérem olvassa tovább levelemet.

Mások bejelentése alapján is indulhat bárki ellen vizsgálat, ellenőrzés. szeptemberben a bírságok összege 800.000,- – 5.000.000,- Ft között változott. Ne kockáztasson tovább Ön sem!

Sajnos a legtöbb vagyonvédelmi telepítő cég nincs tisztában az adatvédelmi előírásokkal, ezért nem is mondják el a megrendelőknek, hogy mivel jár a kamerarendszer működtetése, és az ezzel kapcsolatos jogi előírások betartása.

Hogyan előzheti meg a bírságot?

Adatvédelmi Csomag rendkívül alacsony áron!

 

A MNS Védelem Kft. a kamerarendszerek telepítésével nemcsak a biztonságáról és nyugalmáról gondoskodik, de a jogszabályi változásoknak is segít eleget tenni. Adatvédelmi csomagunk leveszi az Ön válláról az összes terhet, ami egy kamerarendszer üzemeltetésével jár, így Önnek több ideje marad más teendőinek elintézésére, családjára. Az alábbiakkal segítünk Önnek, ha megrendeli Jogbiztonság csomagunkat:

1.       Adatvédelmi Szabályzat

Szakképzett és hozzáértő kollégáink elkészítik a Hotel adatvédelmi szabályzatát a már meglévő, vagy az újonnan kiépítésre kerülő kamerarendszerekhez.

2.       Bejelentési kötelezettség

Elvégezzük a bejelentéssel kapcsolatos teendőket a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság felé.

 3.         Munkavállalók tájékoztatása

Elkészítjük a Munkatörvény előírásainak megfelelő tájékoztatót a munkavállalók részére, a kamerafelvétel által keletkezett személyes adatok kezelésére, megelőzve esetleges munkaügyi pereket.

4.       Hivatásos, megbízott adatkezelő – minimális költség a bírsághoz képest!

Mindössze 60.000,- Ft+Áfa éves díjért vállaljuk az adatkezelői teendők teljes ellátását. Ehhez a tevékenységhez minden engedéllyel és szakképesítéssel rendelkezünk.

Diszpécser szolgálatunk a nap 24 órájában fogadja az adatkezeléssel, adatmentéssel kapcsolatos hívásokat és megteszi a szükséges intézkedéseket.

Mit jelent ez a gyakorlatban? pl.: a Hotel megbízott személyének jelzése után mi 24 órán belül lementjük a felvételeket, melyeket igény esetén a hatóság rendelkezésére bocsátunk. Ezzel elősegítve a betörés (vagy más egyéb esemény) elkövetőjének mielőbbi azonosítását. Jelenleg ezt mind Önnek kellene elvégezni, állandó készenlétben állva.

Minden további késlekedés annak az esélyét növeli, hogy nem megfelelő adatkezelés miatt, a Hatóság súlyos bírsággal sújthatja vállalkozását. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy elkerülje a pénzbírságot!

Rendelje meg Adatvédelmi csomagunkat 60.000,-Ft +Áfa éves díj áron!

Ajánlatunk csak a december 15-ig érkezett megrendelésekre érvényes!

Válassza az általunk javasolt megoldást és mi levesszük az adatvédelmi előírások teljesítésének gondját a válláról, így időt, pénzt és energiát takarítunk meg Önnek!

 

Amennyiben úgy dönt, hogy az adatkezelői feladatotokat ön vagy alkalmazottja szeretné elvégezni, és nem akar külsős céget megbízni, úgy arra is van lehetőség.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Rendelje meg szolgáltatásunkat most, melyre pénz visszafizetési garanciát vállalunk!

Ha megrendeli a Adatkezelési csomagunkat, és  ezek után Önnek mégis adatvédelmi problémája adódna, akkor 100%-ban visszatérítjük Önnek a megrendelt szolgáltatás árát.

Éljen a lehetőséggel, rendelje meg szolgáltatásunkat még ma!

Töltse ki most az űrlapot!

Munkatársaink 48 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot, és további részletes tájékoztatást kap szolgáltatásunkra vonatkozóan.

E-mail cím:*
Név:*
Telefon szám:*

*Az internet biztosítása a Hotel részéről történik.