JÁRŐRSZOLGÁLAT

Járőrautó

Budapesten és a főváros vonzáskörzetében járőrszolgálatunk a nap 24 órájában készen áll a segítségnyújtásra. Bármikor szükség lehet a társasházaknál előforduló nem kívánatos esetek gyors megoldására. Szolgáltatásunk megrendelése esetén társasházi partnereinknek olyan biztos háttértámogatást tudhatnak maguk mögött, amely az ügyeleti rendszerünkkel együttműködve gyorsan képes reagálni bármilyen felmerült problémára.

És hogy mik lehetnek ezek a problémák?

  • hangoskodó szomszédok
  • hajléktalanok
  • furcsa alakok a házban

kamera szettEgyedi szolgáltatásunknak köszönhetően csak akkor kell fizetnie, ha igénybe veszi járőreinket. Diszpécser központunk oda vezényli vagyonőr kollégánkat ahol, és amikor a társasház vagyonvédelmi helyzete indokolja.
Igény esetén a törvény által jóváhagyott modern eszközökkel felszerelt járőreink az ügyfelekkel kötött megállapodás értelmében bármelyik napon  heti szinten akár minden éjjel is rendszeresen, de rendszertelen időkben is járőrözhetnek a objektumok teljes vagy részterületén. A járőrök jelenlétükkel jelentősen növelik a társasház biztonságát.

Járőrszolgálat

Kiképzett, magabiztos járőreink már sokszor bizonyították, hogy nincs esélyük a rosszfiúknak, ha ők a helyszínre érnek. Szombat esti bulizós szomszédok, melegedő hajléktalanok, gyanús alakok megjelenésekor kollégáink ügyfeleinek érdekeit megvédik, értékeit visszaszerzik, személyes biztonságukat megóvják.