ANALÓG RENDSZEREK


Analóg (1)


A kamera rendszer az elektronikus vagyonvédelmi rendszerek egy olyan típusa, amelyben a megfigyelési helyekre telepített eszközök által közvetített képek, és/vagy videók, és/vagy hanganyagok valamilyen adatátviteli hálózaton egy központi helyre továbbítódnak.

A beérkezett adatokat a központban megjelenítik, rögzítik, adott esetben ezek egy részéről, vagy egészéről másolatot készítenek. Esetenként az egész kamera rendszert egy távolabbi helyről is felügyelik, irányítják.

A videó megfigyelő rendszerek a napjainkban már megfizethető árkategóriába kerültek, így elmondható, hogy minden területen alkalmazzák az ingatlanok védelmének erősítése érdekében.  Az analóg CCTV-t rendszereket ma is előszeretettel használják térfigyelésre és megfigyelésre kedvező áruk miatt, valamint az évtizedes tapasztalatok alapján kialakult megbízhatósága végett.  Ma is kiváló technológia.

Az általunk forgalmazott kamerák kiváló minőségűek, beltéri és kültéri kivitelben is kaphatóak, igény esetén a rendszert interneten keresztül és okos telefon segítségével is elérheti, így Ön maximálisan ki tudja használni a kamera rendszer előnyeit.

IP RENDSZEREK


IP (1)


Az analóg kamerákkal szemben az elmúlt években tért hódítottak az IP (Internet Protokoll) kamerák, amelyek egy számítógépes hálózathoz, illetve hálózatokhoz kapcsolódnak. Az IP kamera éppúgy rendelkezik objektívvel és érzékelővel, mint analóg társai, de az élő és a rögzített kép a világháló jóvoltából bárhonnan megtekinthető, és a célnak megfelelően kezelhető. A kamera − típustól függően − akár távolról is irányítható. Az IP kamerák kiemelkedően jó minőségű képet.  Az IP kamerákat már széles körben alkalmazzák a különböző iparágak, kereskedelmi és vendéglátó egységek valamint állami intézmények. A széles kínálat következtében már társasházak is alkalmazzák értékeik védelmében magasabb áruk ellenére.

HIBRID RENDSZEREK


A hibrid rendszer egy forradalmian új technológia, ami az analóg rendszer és az IP kamera legjobb tulajdonságait ötvözi, pénztárcabarát áron.

Minden esetben igaz, hogy a megfelelő feladat ellátásához a megfelelő video rendszer kiépítése szükséges. Nem érdemes egy kisbolt polcait sok millió forintos kamera rendszerrel figyelni, ha a segítségével csak néhány százezer forinttal lehet csökkenteni a bolt veszteségét. Szintén igaz, hogy felesleges 3 megapixeles IP kamerákat telepíteni, ha az 600 TV soros kamerákkal is megfelelően részlet gazdag felvételek készíthetőek. Ugyanez fordítva is igaz. Ha egy nagy értékű lopásról készült felvételen csak homályos foltok láthatóak, az aligha segít a tettes megtalálásában.

A Hibrid rendszerek tökéletes megoldást biztosítanak minden helyzetben, elérhető áron.