Ma már nem számít luxusnak betörésjelző rendszert használni, sőt, inkább felelőtlenség a hosszú évek munkájával megteremtett értékeink, lakóingatlanunk felkínálása a rossz szándékú idegennek.

 

Riasztórendszer telepítési ajánlataink

Az MNS Védelem Kft elérhető áron biztosíthatja családja és lakása védelmét, ön nyugodtan alhat, mialatt a betörésjelző rendszer éjjel-nappal vigyáz értékeire, családjára.

Riasztó rendszer szerelés indokolatlan költségek nélkül!

Átvállaljuk Öntől a lakásriasztó kivitelezés kockázatát: ha Ön az alábbi három csomagunk közt választ, mi a riasztó telepítésénél nem számolunk plusz díjat, bármilyen is lakása fekvése, a folyosók hossza, az épület anyaga. Mindegy mennyi vezetéket használunk fel, hány munkaórát töltünk Önnél, míg a riasztórendszert kiépítjük. A riasztórendszer ára mindig változatlan marad!

6 érv, amit ne hagyjon figyelmen kívül:

  1. A riasztó csomag díján kívül semmilyen plusz költsége nem lesz, bármilyen is lakása, háza, irodája.
  2.  Telepítéskor törekszünk arra, hogy a riasztórendszer elemeit látható módonmégis diszkréten és igényesen helyezzük el.
  3. Az általunk kivitelezett riasztórendszerek védettek a gyermekei véletlen indítása ellen.
  4. Riasztóink tökéletesen szabotázsvédettek. Biztos lehet benne, hogy senki sem tudja kijátszani, hatástalanítani, tönkretenni.
  5. Riasztórendszereink képesek kiszűrni a környezetből, és a háziállatok mozgásából adódó téves jelzéseket, így Önnek nem kell aggódnia a téves riasztások miatt.
  6.  Kizárólag könnyen és egyszerűen kezelhető riasztó rendszert készítünk. Ön mindössze 1-2 perc alatt képes lesz elsajátítani a kezelését, de bármilyen kérdés esetén ügyeletünk a nap 24 órájában segítséget nyújt Önnek!