Elérhetőség

  

Cím: 1108 Budapest Újhegyi út 14.
Cégjegyzékszám: 01-09-181252
Adószám: 23884467-2-42
Bankszámlaszám: OTP 11710002-20211099

 

Munkatársaink

Kapcsolat

Kálló Tamás

Tulajdonos

tamas@mnsvedelem.hu

061/284-7200

Kapcsolat

Smiglag Károly

Értékesítési vezető

smiglag.karoly@mnsvedelem.hu

0670/415-0094

Kapcsolat

Bakai Ferenc

Ügyvezető igazgató

0670/679-5620

Kapcsolat

Szabó Judit

Irodavezető

titkarsag@mnsvedelem.hu

0670/949-1622

Kapcsolat

Sabján Rita

Értékesítő

sabjan.rita@mnsvedelem.hu

0630/322 6008

Kérdéseivel, észrevételeivel kérjük keressen minket!

Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Üzenet: 

 

Rólunk

A mai világban értékeink védelme már nem számít luxusnak, sőt inkább létszükségletnek.

Nagyobb szükség van rá, mint valaha!

A biztonságtechnika több mint kamerák, műszaki berendezések összessége.

A biztonságtechnika arról szól, hogy a lakók értékeit, pótolhatatlan iratait, vagyontárgyait és szeretteit védeni kell.

A biztonságtechnika elsősorban segít megelőzni a bűncselekményt, másodsorban, ha már bekövetkezett egy káresemény, segít annak mielőbbi, pontos felderítésében.

Nem állítom, hogy az MNS Védelem Biztonságtechnikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft. a legnagyobb biztonságtechnikai cég a piacon, de azt biztosan állíthatom, hogy a legelszántabban küzdünk a társasházi betörésekkel, lopásokkal, rongálásokkal szemben.

Szívügyünknek tekintjük a lépcsőházi lakóközösségek védelmét, és ehhez műszaki tudásunk legjavát és széles körű tapasztalatunkat adjuk. Cégünk főként társasházak részére ajánl pénztárca kímélő megoldásokat: kamerarendszereket, beléptető rendszereket, kaputelefonok tervezését és kivitelezését. Tevékenységeink keretén belül biztosítjuk, hogy ügyfeleink és hozzátartozóik részére megteremtődjön a biztonság érzése. Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, ezt egyedülálló garanciánkkal is segítjük.

Munkánkat kellő szakértelemmel és empátiával végezzük, amiért ügyfeleink mindig hálásak.

Szolgáltatásaink védjegye az Őrszem név és logó.

Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a jogi hátterek biztosítására. Társasházak részére – az országban egyedülálló módon – a társasházi törvények maximális betartásával teljes körű adatvédelmi kezelést nyújtunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy működésünk során több mint 200 társasház, Hotel, cégek választottak minket, konferenciák állandó résztvevői lehetünk, ezzel is tartva a folyamatos és közvetlen kapcsolatot ügyfeleinkkel. Több vagyonvédelmi szakmai szervezettel, hatósággal, polgárőrséggel alakítottunk már együttműködési megállapodást az általunk védett Társasházak biztonságának fokozása érdekében.

Ezeket tudom garantálni Önnek is! Minőségpolitikánk megvalósításáért és minőségirányítási rendszerünk folyamatos működtetéséért, továbbfejlesztéséért az MNS Védelem Kft. teljes vezetősége és valamennyi munkatársa felelősséget vállal.

Kálló Tamás
tulajdonos