Kedves közös képviselő,

Szeretné, ha az Ön által képviselt lakók biztonságos társasházban élnének?

Persze ez nagyjából olyan kérdés, mintha azt tettük volna fel, hogy „Szeretne 5 millió forintot a bankszámlájára?”

Ugye?

kapuvezerles

Ezért egy kicsit pontosítunk…

Hajlandó lenne minimálisan tenni azért, hogy a lakók biztonságosabb társasházban élhessenek, és ezáltal ők maguk és vagyontárgyaik is nagyobb biztonságban legyenek? Amennyiben a válasza igen a kérdésre, akkor máris mutatjuk a MEGOLDÁST!

Mobiltelefonról irányítható GSM kapuvezérlés

A biztonság egy nagyon egzakt dolog. Vagy van, vagy nincs. Mi azt szeretnénk, ha abban a társasházban, ahol Ön a közös képviselő, maximális lenne a lakók biztonságérzete. Ezért nem kivesszük, hanem szó szerint a kezükbe adjuk az irányítást.

Tovább csigáztuk az érdeklődését? Akkor olvasson bátran tovább.

Örökre elfelejtheti a bonyolult, nehezen kezelhető biztonsági rendszereket!

Örökre elfelejtheti a bonyolult, a lakók által nehezen kezelhető biztonsági rendszereket!

 

kapuvezerles2

Vegyék kezükbe a telefont… a többit mi intézzük

A rendszerünknek köszönhetően a társasházának, autóbejáróját, kapubelépőjét egyetlen ingyenes hívással nyithatják/zárhatják azok, akiknek engedélyük van rá. Kizárólag az előzetesen eltárolt számokról lehet hívni a modulba elrejtett SIM kártyát, amelyet a készülék pillanatok alatt felismer és azonosít. Így zárva ki bármilyen visszaélés lehetőségét. A rendszer beüzemelése után a társasházba kizárólag az teheti be a lábát, akinek jogosultsága van hozzá. A technológia rendkívül rugalmas, és pillanatok alatt biztonságosan bárki hozzátehető, vagy éppen „kihúzható” a jogosultsággal rendelkezők közül.

Kapuvezérlés GSM

A mobiltelefonról irányítható GMS kapuvezérlő rendszer azonban ennél sokkal többet tud:

Távolság? Nem számít!

A társasház lakói elfelejthetik a távirányító sokszor bosszantóan rövid hatótávolságából adódó kompromisszumait. A GSM technológiának köszönhetően, mostantól bárhonnan nyithatják a kaput, garázst. Elég a kapunyitóhoz tartozó telefonszámot megcsörgetni, és már nyílik is a kapu, autóbejáró. Mindeközben arra is van lehetőség, hogy ezt a távolságot rugalmasan korlátozza.

Őrszemprogram - biztonság

Személyre szabható, egyedi jogosultságok… egyszóval kapuvezérlés korlátok nélkül

A GSM modullal több kapu és garázs vezérelhető, és ezeknek a jogosultsága tetszés szerint módosítható. Nem probléma, ha valakinek csak egy meghatározott kapuhoz, vagy éppen garázshoz szeretne hozzáférést biztosítani.

Gyors és könnyű beszerelés

A vezérlőegység beszerelése mindössze néhány perc, hiszen a GSM modul kimenetét egyszerűen összekötjük a kapuvezérlés indító bemenetével, melyet a relés kimenet az

igényeknek megfelelően fog vezérelni. És már használható is! A teljes rendszer gyorsan és hatékonyan elhelyezhető a kapumozgatásért felelős vezérlőegység dobozában, vagy meglévő rendszerekhez is hozzáilleszthető.

„Végtelen” memória
A rendszert direkt túlméreteztük, és a lehetséges igényeknél jóval nagyobb memóriával vérteztük fel. Összesen 1000 különböző telefonszám tárolására van lehetőség, így nagyobb lakóparkok biztonsága és kényelme is 100%-osan szavatolható.

Mindent rögzítő eseménynapló
A rendszert úgy terveztük meg, hogy a visszaélés lehetőségét kizárjuk, de a még teljesebb biztonság érdekében a GSM modulba pluszmemóriát építettünk, amellyel pontosan visszakövethető, hogy melyik telefonszámmal nyitották ki a kaput, garázst. Itt sem fukarkodtunk a számokkal. Összesen 16.000 esemény rögzítésére készítettük fel a modult, azaz több hónapra visszamenőleg is pontos információk állnak a rendelkezésre.

Szünetmentes tápellátás
A biztonságot természetesen áramszünet esetén is szavatolni kell. A GSM modult saját akkumulátorral szereltük fel, így az áramszolgáltatás kiiktatásával sem lehet túljárni az eszén. Sőt áramkimaradásról és annak helyreállásáról is küldhetünk értesítést.
Szívesen faragna a költségeken, költséghatékony megoldást keres az Ön által képviselt társasháznak?

A GSM kapuvezérlő rendszernél nincs szüksége…

– drága távirányítók beszerzésére és cseréjére
– idegőrlő és hosszadalmas adminisztrációra, hiszen minden automatikus
– könnyen elkavarható proxy kártyára

kapuvezerlo3

kapuvezerles4

Innovatív GSM kapuvezérlő + telefon = maximális biztonság, komfortos kényelem

Amennyiben úgy érzi, hogy megerősödött Önben az elhatározás, hogy biztonságosabb környezetet teremtene a társasház lakóinak, akkor a 06-1-284-7200-as telefonszámon bátran keressen minket, vagy az űrlap kitöltése után, 48 órán belül egyik kedves munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és minden kérdését megválaszoljuk!

Most valóban tehet a lakók biztonságért, a kényelmes bejutásért, és azért, hogy a társasház ne legyen többé átjáróház!

kapuvezerles5