Rólunk

Röviden a Cégünkről

A mai világban értékeink védelme már nem számít luxusnak, sőt inkább létszükségletnek.
Nagyobb szükség van rá, mint valaha!

 A biztonságtechnika több mint kamerák, műszaki berendezések összessége.
 A biztonságtechnika arról szól, hogy a lakók értékeit, pótolhatatlan iratait, vagyontárgyait és szeretteit védeni kell.
 A biztonságtechnika elsősorban segít megelőzni a bűncselekményt, másodsorban, ha már bekövetkezett egy káresemény, segít annak mielőbbi, pontos felderítésében.

Nem állítom, hogy az MNS Védelem Biztonságtechnikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft. a legnagyobb biztonságtechnikai cég a piacon, de azt biztosan állíthatom, hogy a legelszántabban küzdünk a társasházi betörésekkel, lopásokkal, rongálásokkal szemben.

Szívügyünknek tekintjük a lépcsőházi lakóközösségek védelmét, és ehhez műszaki tudásunk legjavát és széles körű tapasztalatunkat adjuk. Cégünk főként társasházak részére ajánl pénztárca kímélő megoldásokat: kamerarendszereket, beléptető rendszereket, kaputelefonok tervezését és kivitelezését. Tevékenységeink keretén belül biztosítjuk, hogy ügyfeleink és hozzátartozóik részére megteremtődjön a biztonság érzése. Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, ezt egyedülálló garanciánkkal is segítjük.
Munkánkat kellő szakértelemmel és empátiával végezzük, amiért ügyfeleink mindig hálásak.

Szolgáltatásaink védjegye az Őrszem név és logó.

Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a jogi hátterek biztosítására. Társasházak részére – az országban egyedülálló módon – a társasházi törvények maximális betartásával teljes körű adatvédelmi kezelést nyújtunk.
Büszkék vagyunk rá, hogy működésünk során több mint 200 társasház választott minket, és a társasházi konferenciák állandó résztvevői lehetünk, ezzel is tartva a folyamatos és közvetlen kapcsolatot a társasházak képviselőivel.
Ezeket tudom garantálni Önnek is és lakótársainak is! Minőségpolitikánk megvalósításáért és minőségirányítási rendszerünk folyamatos működtetéséért, továbbfejlesztéséért az MNS Védelem Kft. teljes vezetősége és valamennyi munkatársa felelősséget vállal.

Budapest, 2013. szeptember

Kálló Tamás
ügyvezető

 

Cégnév vagy egyéni vállalkozó neve: MNS VÉDELEM KFT.
Szolgáltató székhelye: 1108 Budapest, Újhegyi út 14

Cégjegyzékszám v egyéni vállalkozói igazolvány száma: CG13-09-158900
Elérhetőség: (e-mail cím) info@mnsvedelem.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: (telefonszám) +36-1-284-7200
Adószám: 23884467-2-13
Adatvédelmi engedély számaink:

NAIH-60217/2012
NAIH-60215/2012
NAIH-59991/2012
NAIH-59659/2012
NAIH-59993/2012
NAIH-59992/2012