Társasházi motoros Full HD 1080 kamerarendszer

104 400 Ft477 600 Ft

Kiürítés
Cikkszám: 003 Kategória:

Leírás

Ajánlott kamerarendszerünk a legújabb FULLHD motoros technológiát használja, jellemzője a hatalmas és részlet gazdag felbontás, valamint az akár 60 méterre látó távolság éjjeli környezetben is!

Elsősorban kültéri megfigyelésre ajánljuk ezt a rendszert, de nagy belmagasságú társasházi környezetben a legjobb megoldást nyújtja a biztonság megteremtésére. A nagy felbontású kamerák kiválóan alkalmasak a társasházak helyiségeinek vagy annak egy részének (pl. bejárat) tű éles megfigyelésére. Nagy sebességű, nagy távolságú, valós idejű jelátvitele lehetővé teszi, hogy a kamera képek és felvételek elérhetők legyenek távolról az interneten keresztül. A motoros technológiának köszönhetően a kamera képe közelíthető illetve távolítható, amennyiben nagy területet szeretnénk megfigyelni.

Erős ellenfény kompenzálása a túlvilágított területek maszkolásával kompenzálja az erős fényeket annak érdekében, hogy a kép megfelelően exponált legyen. Napközben kiszűri, éjszaka pedig átereszti az infravörös fényt, így biztosítja a nagy érzékenységet és tiszta képet. Alacsony megvilágítás mellett csökkenti a képzajt, így csökkenti a felvétel tárolási kapacitás igényét.

További információk

Válassza ki, hány kamerás rendszerre lesz szüksége!

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8