Leteszteljük jelenlegi rendszerét!

Mennyire hatékonyan védi a riasztórendszer otthonát?

Ki ne szeretne biztonságos házban élni?

Vajon az Ön otthona mennyire betörés-biztos?

Tesztelje le itt és most!

Biztonságban tudni értékeinket, családtagjainkat. Ez az ember egyik legősibb ösztöne. Erre azonban manapság nem minden lakás alkalmas. Időnként szükség van kisebb-nagyobb átalakításra ahhoz, hogy a legmodernebb betörési technikákkal is felvegyük a versenyt.

Sokszor az ember hajlamos azt hinni, hogy az ő lakása sziklaszilárd és biztonságos, eszébe sem jut a hétköznapok során, hogy esetleg egy következő betörés helyszíne is lehetne. Pedig sajnos a mai világban egyre inkább érdemes ezen elgondolkodni, hiszen jobb megelőzni a bajt, mint utólag magunkat okolni a hanyagságunkért.

Első lépés a biztonság felé

A megelőzés útján az első lépés az, ha felmérjük az otthonunkat, mennyire biztonságos, és mennyire védett a betörők észjárásával szemben. Ezek után célszerű csak azon gondolkodni, hogy mit tegyünk a fokozott védelem érdekében. Erre a felmérésre, ad jó megoldást az alábbi Lakásbiztonsági kérdőív, melynek kitöltésével villámgyorsan tesztelheti lakása biztonsági szintjét.

Mi történik, ha kitölti a Lakásbiztonsági kérdőívet?

  • Letesztelheti mennyire betörés-biztos a lakása.
  • Szakmai kiértékelést küldünk Önnek, melyből megtudhatja, milyen szinten van a lakása a biztonság terén. Nincs elfogultság, objektív képet kap arról, mennyire védett otthona.
  • Kap egy javaslatot arra vonatkozóan, hogyan tudná javítani lakása biztonságát, és hatékonyabban védeni értékeit.
  • A Lakásbiztonsági kérdőív kitöltése a hírlevélre történő feliratkozás után válik elérhetővé. A kiértékelés és a javaslat díjmentes.

Ne kockáztassa családja biztonságát, tesztelje azonnal otthona biztonságát!

⇓ Kattintson ide! ⇓

Egyetlen találat van