A bűnügyi statisztikákat elemezve az embernek már az első pillantásra feltűnik, hogy a lakásbetörések száma ugrásszerűen megnőtt az utóbbi időben. A lépcsőházak sajnálatos módon fokozottabban ki vannak téve a betörők titkos látogatásainak.

Ma már nem túlzás azt állítani, hogy kockázatos olyan lépcsőházban lakni, ahol nincs kamera. A biztonsági kamerának fontos küldetése van, ami mind a lakók javát szolgálja.

A lépcsőházi kamera 3 legfontosabb küldetése:

Megelőz és elrettent
Tapasztalatok szerint a biztonsági kamera jelenlétének elrettentő hatása van, így használatával hatékonyan megelőzhetők a betörések, lopások és a rongálások.

 Ellenőriz és felderít
A kamerával rendelkező lépcsőházakban pontosan visszakereshetők és könnyen azonosíthatók a lépcsőházba belépő és távozó személyek, ami hozzájárul a bűncselekmény sikeres felderítéséhez

Biztonságérzet ad
A megelőzés és a felderítés fontos célok, emellett nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a család nyugalma szintén pótolhatatlan kincs. Pénzben nem mérhető biztonságérzetre számíthatnak azok, akik a kamera beszerelés mellett döntenek.

 

Kevesen tudják, hogy a fent említett küldetésen kívül a lépcsőházi kamera rendszer számos más jótékony hatással is bír, hiszen egy biztonsági kamera soha sem pihen, hanem mindig mindent lát és megjegyez.

 

Miért jobb olyan lépcsőházban lakni, ahol van kamera?

  • A biztonsági kamera a legjobb ellenszer falfirkák ellen.
  • Eredményesen megelőzhetők a rongálások és könnyebb az azonosítás.
  • Könnyen ellenőrizhető a takarítás vagy a karbantartás.
  • A lépcsőház megszűnik végre „átjáróháznak” lenni.
  • Minimálisra csökkenthetők a belső viszályok és lopások.
  • Garantált lelki béke és nyugalom költözik az otthonokba.

 

A garantált jó tulajdonságok ellenére sokan még halogatják a döntésüket a kamera beszerzéséről, pedig a biztonsági berendezéseknek bizonyítottan elrettentő hatása is van. Például egy álkamera beszerzése is sokat javíthat a lakók biztonságán.

Kérjük, küldje tovább ismerőseinek ezt a levelet, hogy minél többen értesüljenek arról a tényről, hogy a biztonsági kamerák mennyi mindentől óvják meg a lakókat.

 

Üdvözlettel:

MNS Védelem Kft csapata