Lassúbb a letöltés, mint amire előfizettünk

Sokan tapasztalták már, hogy lassúbb a letöltés, umint amire előfizettek. Ez azoknál gyakori, akik különféle fájlcserélő rendszereket használnak, ahol gyaníthatóan sok az illegális tartalom. Ilyen lehet például a torrentezés.

Emellett a hazai gyakorlatban többször is előfordul, hogy lefékezik az olyan mobil alkalmazások használatát, amelyek csökkentenék az előfizetők költségeit.

viberIlyen a WhatsApp vagy a Facebook Messenger, továbbá a netes telefonálásra (ún. VoIP) sokak által használt Viber és Skype.

A magyar panasz nem egyedi: az Európai Bizottság jelentése szerint a szolgáltatók az előfizetők negyedénél korlátozzák a sávszélességet kontinensünkön.

Valamit mondaniuk kell

tvHa kiderül, hogy az a szolgáltató tényleg fizikailag nem képes nagyobb sebességű internet szolgáltatásra azon a helyen, akkor szolgáltatót kell váltani, de lehetőleg úgy, hogy másfajta internet szolgáltatásra váltsunk, különben jó eséllyel marad a lassú internetünk. Pl. kábelről ADSL-re, vagy fordítva, mikroról vezetékesre, vagy fordítva.

Kérdés, hogy milyen szolgáltatások állnak ott rendelkezésre.

Ebben segít a www. internetet.hu oldal, amely összehasonlítja a legjobb TV,Internet és telefon csomagokat. Ezen az oldalon megbizonyosodjunk arról, hogy miért is fizetünk szolgáltatónknak.

Amennyiben nem vagyunk elégedettek a szolgáltatással a hűségidő lejártát követően érdemes összehasonlítani a szolgáltatók ajánlatait és másik internet csomag után nézni.

Üdvözlettel:

MNS Védelem Kft

2018-12-03T14:58:51+00:00

Hova küldhetjük a PDF-et?

1 percen belül küldjük az anyagot (teljesen díjmentesen)